05/09/2014

SKIN TO SKIN


Kolekce SKIN TO SKIN – AW2014 je inspirováná novodobým fenoménem zdobení lidského těla – piercingem, tetováním a brandingem. Voskovaná broušená hovězí useň v kombinaci se spoustou kovových komponentů se objevuje na třech modelech ve čtyřech barevných kombinacích: tělově růžové, temně šedé, krémově bílé a petrolejově modré.
Kolekci tvoří elegantní baťoh, taška přes rameno či do ruky a variabilní psaníčko na pas nebo na rameno.

Nové modely budou představeny na módní přehlídce Jany Mikešové v rámci MBPFW (Mercedes Benz Prague Fashion Weekend) v neděli 7. září v 11.30 v budově Právnické fakulty UK. Jana pracuje převážně s vlnou a hedvábím, najdete u ní mohutné svetry ale i lehké šaty z hedvábí či jemné vlněné příze. Na přehlídce se objeví také pokrývky hlavy modistky Kateřiny Čadové.
Za vizuálním ztvárněním kolekce SKIN TO SKIN stojí fotografka Vendula Fantová, která pracovala s cover girl posledního čísla magazínu Tetování Romanou Sedlickou. O make up a vlasy se postarala Kristína Marčeková ze Studia Professional Claudie Marčekové. Nádhernou čelenku ze živých květin vytvořila Šárka Kettnerová z Fleur Fatale.

Make up & hair: Kristína Marčeková, Studio Professional Claudie Marčeková
Květinová čelenka: Šárka Kettnerová, Fleur Fatale